Tømrer
arbejde

Står du over for en renovering af boligen, er MG-Byg det bedste valg

Er dine døre eller vinduer blevet trætte, og trænger til en udskiftning, eller er gulvet slidt ned, eller Du bare syntes der skal et nyt design til, så lad os stå for modernisering af boligen, så den føles som en helt ny bolig, og den bliver lige netop som Du ønsker det. vi har i dag nogen helt andre krav til vores boliger, end vi havde for 20 år siden, I dag er det meget vigtigt for mange at vi har et stort køkken alrum, så alle kan deltage i sammenkomster, uden at være låst fast i et andet rum. og ligeledes ønsker vi større badeværelser, med mere plads men samtidig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi udfører alle slags opgaver, små som store og hele entrepriser.

Og vi udfører en bred vifte af opgaver, om det er restaurering af gamle elementer eller opførsel af helt nyt. Så klarer vi det hele. hos os kan du få en komplet løsning, vi sørger for alle håndværkere, om det er tømrer, glarmester, malere, vvs mm.

Vi udfører altid en god rådgivning, og det er vigtigt for os, at have jer med inde over projektet, ved at have en dialog igennem hele ombygningen.