Glasskader
Akut Døgnvagt

Har du akut brug for udbedring af glasskader ved Hærværk & Indbrud?

+45 3393 8000

Landsdækkende døgnvagt Er uheldet ude, og har du brug for akut afdækning, så er vores glarmestre på pletten 24 timer i døgnet med vores døgnvagt.

Glarmesterfirmaet Langbøl & Gunnar Jensens Eftf. ApS har døgnvagt som er bemandet alle årets dage. Vi tilbyder alle former for afdækning i forbindelse med glasskade, hærværk og indbrud både til erhverv og private. Med vores døgnvagt er du garanteret, at vi er der inden for 30 minutter i og omkring de største byer og indenfor 60 minutter i resten af landet.

Vi har stor erfaring som glarmester på døgnvagt. Vi kan afdække alt fra ødelagte døre, vinduer og glasfacader til afdækning af rambuktyveri, hul i taget og reparation og udskiftning af låse.

Ny rude/glasfacade indenfor 48timer Når du bruger os som din glarmester, er du udover vores professionelle døgnvagt også garanteret en høj service. Vi kan sørge for, at du ikke skal vente en uge på at få en ny rude i efter indbrud, hærværk eller skade. Vi kan skaffe en ny rude med det samme og kan monterer inden for 48 timer.

Reparation af glasskade Vi reparerer alle former for glasskader.

Har du fået en glasskade, er det vigtigt, at der bliver taget hånd om skaden hurtigst muligt, da en glasskade kan føre til andre og mere omkostningstunge skader såsom vandskader eller eventuelt ubudne gæster.

Vi sørger for hurtig og effektiv afdækning og en udskiftning af glasset.

Vores høje fokus på kundeservice, kvalitet og sikring har gjort, at vi i dag er førende inden for glasskader. Med kompetente, effektive og kvalitetsbevidste medarbejdere kan vi sørge for, at din glasskade skaber så lidt gene som muligt – hvad enten det gælder en stor glasfacade, et mindre vindue eller brusedøren på badeværelset